Шашлык. Карп с чесноком.
|
|
Medved | Дата: П`ятниця, 20.11.2015, 12:17 | Повідомлення # 1 |
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 2775
Статус: Offline
| Подготовленного очищенного от чешуи карпа, нарезать крупными кусками, посолить, натереть толченым чесноком, смазать растительным маслом. Обжарить рыбу с двух сторон на мангале над раскаленными углями без пламени, уложив предварительно рыбу на решетку, протертую половинкой сырой луковицы.
|
|
| |
Medved | Дата: П`ятниця, 20.11.2015, 12:17 | Повідомлення # 2 |
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 2775
Статус: Offline
| Необходимые продукты карп —800 гр. чеснок —5 зубчиков соль — по вкусу масло растительное —50 гр.
|
|
| |
marlockstrenvil | Дата: Четвер, 19.09.2024, 00:20 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
Група: пользователь
Повідомлень: 8
Статус: Offline
| тепер до цього «Підготовленого коропа очищають від луски, нарізають великими шматками, солять, натирають роздавленим часником і розтирають з рослинною олією. Обсмажують рибу з обох боків на мангалі над розжареним вугіллям без полум'я, попередньо поклавши рибу на решітку, натерту половинкою сирої цибулини».
|
|
| |
Medved | Дата: Середа, 16.10.2024, 14:52 | Повідомлення # 4 |
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 2775
Статус: Offline
| профи
|
|
| |