Головна Рябчики по-охотничьи - Форум
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Рябчики по-охотничьи
evgenmartmДата: Неділя, 13.04.2014, 08:00 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
В подготовленную тушку рябчика положить сливочного масла, кусочек сахара,
наполнить свежей брусникой и скрепить разрез деревянными лучинками.

Нашпиговать мясо тушки ломтиками сала, сверху смазать растительным маслом
и готовить над раскаленными углями на шампуре, равномерно поворачивая тушку.

Готового рябчика положить на листья лопуха или кувшинки,
завернуть на 3-6 минут для придания мясу сладковатого вкуса.
 
unitДата: Четвер, 05.11.2015, 15:42 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 448
Репутація: 0
Статус: Offline
Необходимые продукты

рябчик —1 шт.
брусника —200-300 гр.
масло сливочное —20 гр.
сахар —10 гр.
масло растительное —1 ст.л
сало —50 гр.
соль — по вкусу
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

вул. Новозабарська, 19 місто Київ, 04074 Україна

+38 (050) 341-34-00
+38 (067) 419-80-29

Ми працюємо під час військового стану:
пн-пт: 09:00 — 16:00
сб-нд: вихідний

ТОВ фірма "Дніпрокор" Pubert Ukraine © 2024