Шашлык. Сиг на вертеле
|
|
Medved | Дата: П`ятниця, 20.11.2015, 12:20 | Повідомлення # 1 |
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 2775
Статус: Offline
| Сиг нарезать на куски весом 120 грамм, затем выдержать в маринаде из лимона масла в течение 2 часов, нанизать на вертел, посолить, поперчить, сверху смазать томатом-пюре и жарить на открытом огне. Подать рыбу на блюде, украсив веточками зелени, зернами граната или ломтиками лимона.
|
|
| |
Medved | Дата: П`ятниця, 20.11.2015, 12:20 | Повідомлення # 2 |
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 2775
Статус: Offline
| Необходимые продукты сиг —500 гр. гранат —1 шт. лимон —1 шт. пюре томатное —20 гр. соль, перец — по вкусу зелень — по вкусу
|
|
| |
marlockstrenvil | Дата: Четвер, 19.09.2024, 00:19 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
Група: пользователь
Повідомлень: 8
Статус: Offline
| Білу рибу нарізати шматочками приблизно по 120 грамів і замаринувати на 2 години в суміші вершкового масла і лимона. Потім нанизуємо шматочки на шампур, солимо, перчимо і змащуємо зверху томатним пюре. Смажити рибу на відкритому вогні до повної готовності. Подавайте на тарілці, прикрасивши гілочками свіжої зелені, зернами граната або скибочками лимона для свіжого і яскравого завершення.
|
|
| |
Medved | Дата: Середа, 16.10.2024, 14:52 | Повідомлення # 4 |
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 2775
Статус: Offline
| +1
|
|
| |